Wouter Vrancken laat zich niet van de wijs brengen door naamgenoot: “Zijn het gewoon”

0
Wouter Vrancken KV Mechelen bank Proximus Sports
Bron: Proximus Sports

Francis Vrancken en Wouter Vrancken zullen wellicht nooit de beste vrienden worden. De ene is bestuurslid van Beerschot-Wilrijk, de andere trainer van KV Mechelen. ‘Toevallig’ staan beiden vanmiddag oog in oog met elkaar voor de titel in de Proximus League.

Naar aanleiding daarvan bracht de topman van de Mannekes naar buiten dat “Beerschot-Wilrijk zéker promoveert én dat KV Mechelen zakt naar de eerste amateurklasse.” Nochtans moet het allemaal nog gebeuren. Tussenstand na negentig minuten voetballen is 0-0.

“Spelers groeien hierdoor naar elkaar toe”

“Ik heb opvallend weinig reactie gezien”, vertelt Wouter Vrancken in Gazet Van Antwerpen. “Integendeel. De spelers groeiden hierdoor nog meer naar elkaar toe. Ondertussen neemt de gewenning de bovenhand. Alles wordt gebruikt om ons mentaal te destabiliseren. Zéker nu.”

“De timing van dat interview was geen toeval. We proberen daarboven te staan en te focussen op wat écht belangrijk is. Wat in de kranten verschijnt, zijn toch maar insinuaties, want niemand weet er exact het fijne van. Dieter Penninckx heeft de groep toegesproken, als een soort van mentale support. Niet om dingen te weerleggen”, vertelde de Mechelse T1 nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in