Vrancken over de terugmatch: “Willen aanvallen”

0
Wouter Vrancken KV Mechelen reactie
Bron: YouTube Proximus Sports

KV Mechelen en Beerschot – Wilrijk speelden 0-0 gelijk op het Kiel. Beiden hebben dus alles in eigen handen, al weet KVM dat het moet winnen. Malinwa kende echter een woelige week, want het zag Igor De Camargo geblesseerd uitvallen en ook Lucas Bijker is niet topfit.

“Als iemand zoveel scoort op korte tijd, dan is dat zeker een aderlating”, trapte Wouter Vrancken een open deur in bij Gazet Van Antwerpen. “Anderen moeten nu opstaan. In die tien winstmatchen op rij enkele maanden geleden zat Igor zelfs op de bank. Aan Mathieu Cornet of William Togui om nu hetzelfde te tonen.”

“Naar voren trekken”

Maar de analisten wagen zich niet aan een voorspelling, het wordt wellicht een nagelbijter. “Een gesloten duel? Dat hangt van de omstandigheden af. We gaan niet meteen alles opengooien, maar we zullen ook niet in onze eigen backlijn terugkruipen. We willen naar voren trekken, net als vorige week. Jammer dat we, toen we in overtal kwamen, op twee gedachten hinkten.”

Achter de Kazerne loopt vol voor de clash tegen de ratten. “Mijn spelers moeten de juiste focus bewaren”, weet Vrancken. “Ze moeten niet te fel meegaan in de emoties en het enthousiasme van de fans. Buiten de 0-5-nederlaag tegen Union hebben we thuis niet verloren (sinds Vrancken er is, nvdr.). Met dat idee moeten we vertrekken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in