Vrancken teleurgesteld: “Hadden altijd moeten scoren”

0
Wouter Vrancken

KV Mechelen en Union St. Gilloise kwamen gisteren in de eerste halve finale van de Beker van België niet tot scoren. Nochtans kreeg de thuisploeg, vooral in een betere tweede helft, een paar goeie mogelijkheden voor. “Wie favoriet is nu? We staan naast elkaar”, zei Wouter Vrancken op zijn persbabbel.

Vrancken zag zijn team in het eerste half uur een paar keer ontsnappen. “Dat was niet goed door slordigheden bij ons”, zei hij na de 0-0. Maar Vrancken zag ook beterschap. “We hadden altijd moeten scoren na de pauze. We hadden controle en voetbalden kansen bij elkaar. Het enige dat ontbrak was een doelpunt. Ik ben wél tevreden dat we de nul konden houden.”

Vrancken: “Winnen of gelijkspelen maakt niet uit”

Wie er uiteindelijk naar de Heizel gaat als 1B-club, weten we volgende week. “Wie favoriet is? Union heeft Anderlecht en Genk uitgeschakeld, wij schakelden drie eersteklassers uit. Het enige wat telt is de finale van de Croky Cup halen. Of we nu winnen of gelijkspelen, maakt niet uit. Het doel is Brussel halen.”

Maar eerst volgt tussendoor nog een uitstapje naar het Kiel voor de belangrijke wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk. “Dit weekend wordt opnieuw bepalend. De competitie blijft voor ons het belangrijkste. Promotie is het hoofddoel, maar dat wil niet zeggen dat we er volgende dinsdag niet alles voor gaan doen om door te stoten”, besluit Wouter Vrancken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in