Vrancken rekent niet meer op Mera: “Moet verder met spelers die met hoofd volledig hier zijn”

0
German Mera KV Mechelen Bekerfinale juichen 2
German Mera viert de winning goal in de finale van de Beker van België

Geen German Mera op het wedstrijdblad tegen THES Sport. De Colombiaanse verdediger kan terug naar Colombia om er te voetballen bij Atlético Junior, maar hij werd wel in Limburg verwacht. Hij was er echter niet, en dat was niet naar de zin van de trainer. “Ik moet verder met de spelers die volledig met hun hoofd bij KV Mechelen zitten”, klinkt het.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

German Mera kan kiezen: ofwel blijft hij bij KV Mechelen ofwel kiest hij voor een avontuur bij het Colombiaanse Atlético Junior, waar de club een akkoord mee heeft. De club wil geen risico’s op blessures nemen en dus was Mera niet aanwezig op het wedstrijdblad. Hij diende wel, net als de andere geblesseerden, aanwezig te zijn. En zelfs dat was niet het geval.

“Mera wil naar Colombia”

“Ik reken niet meer op hem”, is Vrancken streng. “Er is een akkoord tussen de clubs en Mera heeft aangegeven dat hij wilt vertrekken. Kijk, ik moet verder met de spelers die met hun hoofd volledig bij Mechelen zitten. Hij heeft me in een persoonlijk gesprek gezegd dat hij wil terugkeren naar Colombia als hij daar hetzelfde kan verdienen.”

Een vertrek van de Colombiaanse verdediger zou een aderlating zijn voor Malinwa, maar de club denkt aan een oplossing. “Natuurlijk moeten we een alternatief zoeken”, zegt Vrancken. “We hebben enkele spelers op het oog. Maar ik sta niet te springen om nu meteen veel transfers te doen zonder de zekerheid dat we in 1A spelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in