Vrancken niet tevreden: “Mogen wat meer laten zien”

0

Wouter Vrancken was na de oefenpot tegen Heist helemaal niet tevreden. Net als de vele toeschouwers zag hij veel te weinig van zijn team. “Stilaan is het tijd dat we iets laten zien. We zitten op twee weken van de Supercup”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

“In deze fase van de voorbereiding wil je dingen herkennen die er op training ingeslepen zijn. Daar zag ik in de eerste helft bijzonder weinig van terug”, vertelt de Mechelse T1. “En dat heeft niets met kunde te maken. Je kan eens een mindere match hebben, maar je kan altijd meters maken. Je inzetten voor de ploeg. Dat heeft me in de eerste helft teleurgesteld.”

“Het was te weinig”

“Ik was ontgoocheld in sommige spelers die aanvallend meer moeten brengen. Gustav Engvall, Nikola Storm, … Het was te weinig. Tijdens de pauze zei ook tegen hen ‘Jongens, hier zit iemand van zestien jaar. Neem daar een voorbeeld aan, want hij doet wel zijn best'”, doelde hij op Aster Vranckx.

“Na de pauze was het beter. We creëerden meer kansen en er was meer diepgang zonder bal. De jongens hebben geprobeerd om te voetballen. Maar in zijn totaliteit verwacht ik er zaterdag tegen OH Leuven meer van. We zitten opt wee weken van de Supercup. Het wordt stilaan tijd dat we iets laten zien”, besloot Wouter Vrancken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in