Vrancken na pandoering: “Ontgoocheld in tweede helft”

0
Wouter Vrancken KV Mechelen oefenmatch
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Met een dubbel gevoel stond Wouter Vrancken de pers te woord na de nederlaag tegen Club Brugge. “We vonden niet altijd de juiste oplossingen”, was een open deur in trappen. Maar er werd ook gekeken naar de supporters. “We wisten al dat ze schitterend waren”, klonk het op de website van de club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Eerst en vooral wil ik Club Brugge feliciteren met de overwinning”, opende Wouter Vrancken. “We zijn met goede intenties gestart aan de wedstrijd en leunden zeker niet achteruit. We speelden mee en hebben initiatief getoond. Tot aan de rode kaart zochten we echt de voetballende oplossingen.”

Meteen haalt Wouter Vrancken het kantelmoment aan. “Het werd nadien een stuk moeilijker. Onze manier van druk zetten werkte niet meer met tien spelers en dan verandert alles. Tijdens de rust spreken we nog af om centraal alles dicht te houden, maar dat is niet altijd gelukt”, klinkt het nog bij de Mechelse coach.

“Ontgoocheld in tweede helft”

“Daarom ben in in de tweede helft een beetje ontgoocheld. Soms waren er geen oplossingen en werd er niet voor elkaar gewerkt. Toch kunnen we fier zijn op het doorzettingsvermogen van tien spelers tegen elf. Dat is een kwaliteit die we hebben en makkelijk uitspelen”, vertelde hij nog, alvorens de lof uit te roepen over de supporters.

“Een extra vermelding gaat uit naar de supporters. Die zijn werkelijk schitterend, maar dat wisten we al. We hebben veruit de beste supporters van het land. Dat hebben ze vanavond nogmaals bewezen”, besloot de Mechelse coach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in