Vrancken na KV Mechelen – Lommel: “Dit was de perfecte start”

0
Wouter Vrancken KV Mechelen Lommel
YouTube KV Mechelen

Ondanks een numerieke meerderheid, slaagde KV Mechelen er niet in om tegen Lommel een dubbele voorsprong op het bord te houden. Desondanks werd wel gewonnen met 3-2. “De perfecte start”, vond coach Wouter Vrancken achteraf.

Fout De Camargo

De late winning goal van Joachim Van Damme werd vooraf gegaan door een fout van Igor de Camargo die niet gezien werd door het arbitrale kwartet. “Ik kan de woede bij Lommel wel begrijpen. Igor gebruikt misschien iets te fel zijn lichaam”, klonk hij voor de microfoon van Proximus.

“Langs de andere kant hadden we dan in de eerste helft ook een strafschop moeten krijgen na hands. Er zijn zo vele fases in een wedstrijd. Voor hen is het natuurlijk jammer dat zoiets cruciaal gebeurt in de laatste minuten”, is Vrancken begripvol voor tegenstander Lommel.

Perfecte start

“Dit was eigenlijk de perfecte start van periode twee”, zei hij over de winst. “We hebben gewonnen, wat altijd goed is en bovendien hebben we ook een les gekregen dat we geen procentjes minder mogen spelen.”

“Je kan je gewoon niet veroorloven om minder te doen. Je kan zoiets benadrukken, maar het komt harder aan als je het meemaakt. Dit moeten we meenemen naar de volgende wedstrijden”, blikt Vrancken al vooruit naar de komende wedstrijden. Na de zege tegen Lommel wacht KV Mechelen duels tegen KSV Roeselare (uit op 23 november) en Beerschot Wilrijk (thuis op 30 november).

Herbekijk de zege van KV Mechelen tegen Lommel:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in