Vrancken blikt vooruit: “Wat mogen we verwachten?”

0
Vrancken Wouter KV Mechelen Beker Kortrijk
© Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

KV Mechelen ontvangt vanavond Roeselare, dat voor de derde keer van trainer wisselde. Winst betekent dat er nog meer druk ligt bij concurrent Beerschot Wilrijk. “Wij hebben ons ticket al”, zegt Wouter Vrancken in Gazet Van Antwerpen.

“Met hun nieuwe coach wordt het voor ons koffiedik kijken wat we van hen mogen verwachten”, blikt de Mechelse T1 vooruit. “Gaan ze een blok zetten? Of net pressen? Het blijft een stugge ploeg en voorlopig hebben we alleen hun match van vorig weekend als referentiepunt.”

Geen Van Damme, Lemoine en Tainmont

Maar Malinwa heeft zelf ook problemen. Zo zit Joachim Van Damme zijn tweede speeldag schorsing uit en zijn Laurent Lemoine en Clémont Tainmont er al zéker niet bij.

“Lemoine sukkelt al sinds de stage met de adductoren en is zeker een week out. Tainmont ontbreekt met een kleine verrekking. Edin Cocalic (adductoren) zit in de grote selectie, maar tijdens de opwarming gaan we bekijken of hij op de bank kan zitten.”

Over de vervanger van Van Damme, is Wouter Vrancken duidelijk. “Ik denk dat ik Seth De Witte laat staan. Met zijn kwaliteiten heeft hij het meer dan degelijk gedaan tegen Union. Hopelijk komt hij nog wat beter in zijn ritme, want hij begon dit seizoen niet zo vaak in de basis.”

Voorsprong op Beerschot Wilrijk?

Winnen betekent dat er een voorsprong van drie punten wordt gepakt op concurrent Beerschot Wilrijk, dat zaterdag speelt tegen Westerlo. De topper tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk staat volgende week op het programma.

“Maar die wedstrijd wordt niet bepalend. Daarna zijn er nog vijf wedstrijden. De druk ligt sowieso bij hen want wij hebben ons finaleticket al”, besluit Vrancken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in