VOORBESCHOUWING: Uitzege = uitoverwinning?

0
AntKVM
Bron: Twitter KV Mechelen

De wedstrijd staat al geruime tijd aangevinkt in de agenda van Geoffry Hairemans, maar KV Mechelen trekt vanavond op de bus richting Antwerpen voor de streekderby tegen The Great Old. En tegenwoordig staat een uitwedstrijd garant voor een uitzege. Maar of dat ook vanavond geldt, valt nog te betwijfelen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Want Antwerp groeide sinds de promotie naar de Jupiler Pro League in 2017 naar een topclub. Niet alleen door de transfers die gedaan werden, onder andere Steven Defour en Wesley Hoedt werden gehaald, maar ook door de infrastructurele aanpassingen zoals de nieuwe tribune en dergelijke. Malinwa heeft dat ook, behalve dan de spelers.

Uitwedstrijd

En toch moet KV Mechelen dezer dagen niet onderdoen voor Antwerp. Infrastructureel heeft Malinwa een nieuw stadion neergezet in een aantal jaren tijd. En in de stand heeft het één punt achterstand op The Great Old. Vanavond winnen en geel-rood springt weer over ‘s lands oudste club. Bovendien trekt het weer de bus op, voor een uitwedstrijd.

Uitwedstrijden en KV Mechelen, dat is dit seizoen wel een geslaagd huwelijk. Op Club Brugge na is Malinwa de tweede beste uitploeg van het land. De kans op een nieuwe driepunter is dus wel reëel, het zou de vijfde opeenvolgende uitoverwinning voor geel-rood zijn. Maar geel-rood moet ook wel het een en het ander rechtzetten.

Play Off I

Want hoewel het op verplaatsing goed mag lopen, in eigen huis staat het ergens in de middenmoot en dat is niet de plaats waar Malinwa in dat klassement hoort te staan. Maar kijk, de Mechelse fans dromen van Play Off I. Het is nu aan de ploeg én Wouter Vrancken om dat te verwezenlijken. Als ze dat voor elkaar krijgen, komen we superlatieven te kort.

Wouter Vrancken gaat op zoek naar een driepunter tegen Antwerp met KV Mechelen met deze elf namen:

Vermoedelijke opstelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in