VOORBESCHOUWING: Trekt Vrancken de juiste nummers in het Lotto-park?

0

Mochten we de Lotto goed kunnen voorspellen, we zouden een Gouden tip geven aan Wouter Vrancken vanavond. KV Mechelen gaat in het Lotto-park op zoek naar een negen op negen, het zou de eerste zijn in negen jaar tijd. “Maar Anderlecht blijft Anderlecht”, zegt de Mechelse trainer gisteren nog.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Anderlecht uit, altijd lastig. De laatste 25 jaar won KV Mechelen er niet meer. Maar dit is wel een kans. Paars-wit is nog lang niet daar waar het wilde staan en bovendien staan ze met het mes op de keel, want gestart met één schamel puntje uit twee wedstrijden. Her en der klinkt nog titelkandidaat, maar daarvoor zou er nog te veel company nodig zijn.

De nieuwe coach, ofja, speler-coach Vincent Kompany wil een heel nieuw spelsysteem lanceren in België, maar vooralsnog zonder succes. Paars-wit heeft een resultaat nodig. Maar of dat resultaat er gaat komen tegen KV Mechelen, we durven het te betwijfelen.

Doorgaand op het elan uit de Proximus League en de bekerwinst, raast Malinwa door de competitiestart. Een doelman die zijn contract eenzijdig opzet om zo het proces te verstoren helpt zelfs niet. 0-2 in Waregem en vorige week nog de kampioen van het kastje naar de muur gespeeld: 3-1. Er zijn slechtere momenten om af te reizen naar Anderlecht.

Puzzelen voor Vrancken

Maar Wouter Vrancken moet puzzelen. Joachim Van Damme zal er niet bij lopen, hij is geblesseerd en wordt wellicht vervangen door Alexander Corryn. En Gustav Engvall zal ook geblesseerd moeten toekijken. MOgelijk komt zo Dante Vanzeir voor het eerst in de ploeg. “Ik heb een aantal opties”, vertelde Wouter Vrancken daarover.

Als KV Mechelen straks ook de winnende combinatie op de mat kan leggen, dan durven we hen al een Lotto-formulier geven om dat in te vullen. Wouter en KV, het is aan jullie om de start uit 2010 (toen werd er gestart met een dertien op achttien) minstens te evenaren. En wellicht zullen dit de ‘winnende elf’ zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in