VOORBESCHOUWING: Deel twee van de openstaande rekening

0
EupKVM
Bron: Twitter KV Mechelen

KV Mechelen trekt vanavond naar het Duitstalige Eupen voor een wedstrijd waarin er meer dan drie punten op het spel staan. De Panda’s bleven twee jaar geleden ten koste van Malinwa in de Jupiler Pro League en dat moet even rechtgezet worden. Te beginnen vanavond al met een driepunter. “Dan moeten we niet meer achterom kijken.”

Wouter Vrancken is er zeker van: Als KV Mechelen vanavond de drie punten pakt tegen Eupen, moet Malinwa niet meer achterom kijken. We zijn begin oktober, geel-rood pakte al veertien punten en staat mooi op een zevende plaats geparkeerd. En dat mag best zo blijven. Nog een tijdje zelfs, als het van ons af hangt.

We schreven in augustus al dat we op de redding mikten en met elf punten voorsprong op Eupen (niet eens de laatste) zou het al heel aardig moeten lopen dat we alsnog in de problemen zouden komen. Gezien de rust tijdens de bekercampagne of de Europese campagne. Wij mogen immers geen…

Wouter Vrancken kan rekenen op een zo goed als fitte kern. Enkel Gustav Engvall, diens terugkeer verwacht wordt na de interlandbreak, geraakt niet fit. Samen met Laurent Lemoine en de zieke Sofiane Bouzian maken zij de verplaatsing naar Eupen niet. Verder is iedereen fit voor de dienst. Rob Schoofs is echter wel geschorst.

Wie zijn positie inneemt? Wellicht doet Jordi Vanlerberghe dat. Hij deed het uitstekend tegen Club Brugge en werd door de supporters al tweemaal verkozen tot ‘man of the match’. Dat ziet hij nu dus wellicht beloond worden met een basisplaats. Verder zullen deze tien jongens de dienst uitmaken voor Malinwa straks aan de Kehrweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in