VIDEO: Duidelijke boodschap voor KBVB: “Het moest eens omgekeerd zijn”

0
scheidsrechter Erik Lambrechts Beerschot KV Mechelen

Een tweede gele kaart kreeg enkel Jan Van den Bergh afgelopen zaterdag, maar ook Dennis Prychynenko solliciteerde openlijk naar een rode prent. De scheids gaf hem niet en dus hopen de supporters van KV Mechelen “dat de reviewcommissie haar werk doet.”

Vreemde fase afgelopen zaterdag op het Kiel. Dennis Prychynenko lijkt Clement Tainmont bewust tegen te houden met als doel de 0-0 op het bord te houden. Een gele kaart (en in het geval van de Oekraïner een tweede, red.) is dan op zijn plaats. Maar die kwam er niet.

“VAR neemt koffiepauze”

En er was VAR. “Maar die was net op dat moment een welverdiende koffiepauze aan het nemen”, vertelt het Mechelse supportersorgaan. “We gaan er van uit dat de Reviewcommissie WEL zijn werk doet en de speler een gepaste straf geeft.” Afsluitend met een gepaste: “Het moest eens omgekeerd zijn.”

We zijn benieuwd of de gebeden aanhoort zullen worden in Brussel, maar aangezien er VAR aanwezig was, lijkt de kans klein dat Dennis Prychynenko een sanctie gaat krijgen. Voor de Jupiler Pro League is de Reviewcommissie immers afgeschaft sinds de invoering van de VAR.

Bekijk de oproep van de fans van KV Mechelen:

Aangezien de VAR gisteren net op dat moment een welverdiende koffiepauze nam en de scheidsrechter graag levend uit zijn kleedkamer wou komen gaan we er van uit dat de reviewcommissie WEL zijn werk doet en de speler een gepaste straf geeft… deel gerust!! #hetmoesteensomgekeerdzijn

Geplaatst door Malinwa Supportersorgaan op Zondag 10 maart 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in