VIDEO: Beloften verliezen in Anderlecht

0
KV Mechelen beloften logo
kvmechelenjeugd.be

De Mechelse beloften hebben in Wolvertem een nederlaag geleden tegen heel wat bekende namen van RSC Anderlecht. De troepen van Steve Van Tongelen verloren er met 2-0, maar blijft wel stevig op een derde plaats staan in het klassement, na Anderlecht en AA Gent.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Tegen een aantal A-kernspelers van Anderlecht kregen de Mechelse beloften maandagavond de kans om hun knappe start te verzilveren met een voorlopige leidersplaats. Maar in tegenstelling tot zijn collega kreeg Steve Van Tongelen weinig hulp van vaste waarden als Dante Vanzeir, die tegen de beloften van Racing Genk nog twee keer wist te scoren.

Onder andere Michel Vlap, Francis Amuzu, Luka Adzic en Jeremy Doku stond er heel wat aanvallend talent tussen de lijnen bij paars-wit. Halfweg de eerste helft bekroonden ze dat met een doelpunt van El Hadj. Daarmee gingen beide ploegen ook richting kleedkamers.

KV Mechelen zoekt gelijkmaker na rust

Na de pauze knokte Malinwa zich meer in de wedstrijd en had het zicht op een gelijkmaker. Een schot van Bosiers spatte uiteen tegen de deklat. Even later trapte Lutonda de dubbele voorsprong tegen de touwen. Mo Zeroual kreeg in de slotfase nog de kans om iets aan de achterstand te doen, maar faalde.

KV Mechelen blijft in de stand derde, achter Anderlecht en AA Gent. Standard, dat twee punten minder heeft en twee wedstrijden minder speelde, kan er echter nog over springen. Volgende week spelen de troepen van Steve Van Tongelen in eigen huis tegen Racing Genk. Aftrap is om 20u op de Mechelse jeugdacademie.

Opstelling KV Mechelen

Bouzian, Kabore, Boni, De Bie (80′ Boudry), Van Hoorenbeeck, Vranckx, A. Van Keilegom (X. Van Keilegom), Coveliers, Quadflieg (80′ Thedoropoulos), Zeroual, Bosiers

Verslag Anderlecht – KV Mechelen U21

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in