Verrips over reddingen: “Voelt fijn om beslissend te zijn”

0
Michael Verrips keeper KV Mechelen
Bron: YouTube

Zowel Patrick Goots als Dave Peters, twee Proximus League-analisten voor Gazet Van Antwerpen, hadden Mike Vanhamel verkozen in hun mixed eleven. Geen plaats dus voor Verrips, maar die toonde zich wel. “Zo’n gevoel moet overeenstemmen met dat van een spits die scoort”, aldus de Nederlander.

“Of ik tevreden ben met de 0-0 weet ik eigenlijk niet”, wist de doelman te zeggen na het douchen op de webstek van de club. “Op zich is het geen slecht resultaat, maar we kwamen ook niet tot scoren. Dat is jammer, want we hadden er de kansen voor in de eerste helft.”

“Fijn om beslissend te zijn”

Maar wie niet scoort, kan het deksel op de neus krijgen. Michael Verrips toonde zich eens te meer. “Het gevoel wanneer je zo’n redding doet, moet overeenstemmen met dat van een aanvaller bij zijn doelpunt. Het was dan ook nog een belangrijk moment, dus het voelt wel fijn om beslissend te zijn. in deze brilscore.”

Doordat er geen doelpunten zijn gevallen, moet KV Mechelen volgende week in eigen huis wel winnen van Beerschot-Wilrijk. “Volgende week moet een topprestatie van onze kant voldoende zijn om ons beoogde doel te behalen”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in