Verrips draait kar: “Een extra jaartje 1B zou geen ramp zijn”

0

Michael Verrips was met enkele reddingen belangrijk in het vieren van de promotie én de bekerfinale. Daarmee stond hij eigenlijk al in de belangstelling van AA Gent en enkele andere clubs. Een transfer, daar denkt hij momenteel niet aan. Maar zelfs moest Malinwa in 1B blijven, zou Verrips mogelijk blijven.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’!

Tot enkele maanden geleden klonk het: “Een extra jaar in 1B zie ik niet zitten”, maar kijk. Na de oefenwedstrijd tegen OH Leuven klonk het al heel anders. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik hogerop wil. Ik weet waar ik naartoe wil en welke stappen ik daarvoor moet nemen. Maar op dit moment ben ik een speler van KV Mechelen in 1A.”

“Een reden om te vertrekken is er dus niet”, klinkt het nog in Het Nieuwsblad. Nog niet, want Malinwa wacht op de uitspraak van het BAS. “Als de uitspraak negatief zou uitvallen, dan bekijk ik wel of er andere goede opties mogelijk zijn. Vergeet niet dat ik hier nog een contract heb, hé.”

“Luister nu niet aan andere clubs”

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat er totaal geen interesse is (Sparta Rotterdam zou hem willen, red.), maar mijn zaakwaarnemer weet goed genoeg dat hij momenteel geen telefoontjes moet beantwoorden. Na de uitspraak zien we wel wat de toekomst brengt. Ik streef naar 1A, maar een extra jaartje 1B met KV Mechelen zou geen ramp zijn”, keerde hij toch zijn kar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in