Vanzeir: “Onverklaarbaar”

0
Dante Vanzeir KV Mechelen medische testen
Dante Vanzeir (Bron: YouTube KV Mechelen)

KV Mechelen verloor zaterdagavond van Zulte Waregem met 0-2. In tegenstelling tot de eindstand was de wedstrijdfase opvallender: Malinwa had weinig tot niets in de pap te brokken nadat het op achterstand was gekomen vlak voor de rust. De concurrentie won wel. “We werden afgetroeft op wilskracht”, vond Dante Vanzeir.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Het was vlak voor de rust dat Zulte Waregem via Gianni Bruno op voorsprong kwam. In de tweede helft zocht KV Mechelen wel naar de gelijkmaker, maar een schot van Engvall ging tegen de binnenkant van de paal en sprong terug het veld in. In de toegevoegde tijd bezegelde Larin het Mechelse lot.

Thuis

“We verliezen te veel punten thuis en moeten kijken in de groep wat er precies fout loopt”, trapte Dante Vanzeir een open deur in. “Er zat te weinig dash en strijdlust in ons spel. We werden afgetroefd op wilskracht. Het is moeilijk om te zeggen hoe dat precies kwam. We kwamen nochtans goed uit de interlandbreak.”

“Het is niet logisch, onverklaarbaar. In eigen huis voetballen we om een of andere reden te onrustig en komen we er niet goed uit”, stelde de aanvaller nog in Het Laatste Nieuws. “Zulte Waregem verdient ook credits, ze speelden goed. Maar normaal moeten we zo een duel kunnen domineren. Nu moeten we de knop omdraaien en toeleven naar de wedstrijd van vrijdag tegen Antwerp.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in