Vanlerberghe: “Ontgoocheld in mezelf”

0
Jordi Vanlerberghe KV Mechelen close

Jordi Vanlerberghe was zijn anonieme zelve tegen Waasland-Beveren. De middenvelder wisselde goeie momenten (de assist voor het doelpunt van Kaya) af met minder goeie momenten (de gelijkmaker van Waasland-Beveren). Halfweg de tweede helft werd hij gewisseld. “De coach wees me erop dat ik me ook moet tonen in zulke wedstrijden.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Een fenomenale pass was het, van Jordi Vanlerberghe voor Onur Kaya bij het openingsdoelpunt. “Ik zag hem mee naar voren stormen en probeerde de bal tot bij hem te brengen”, opende de middenvelder zijn verhaal in Gazet Van Antwerpen. “De bal kwam aan en hij werkte het prima af. Je moet altijd wat geluk hebben. Als Onur mist, heb ik geen assist.”

“Ontgoocheld in mijzelf”

Maar Vanlerberghe heeft ook een voet in de gelijkmaker van Waasland-Beveren. “Ik had verwacht dat Sheldon Bateau ging doordekken, maar hij riep niet. Dan was het aan mij om druk te zetten, ik had gewoon steviger moeten zijn in het duel. Dat tegendoelpunt neem ik op mij”, was hij zelfkritisch ook.

Even later werd hij naar de kant gehaald en reageerde ontgoocheld. “Ik was niet ontgoocheld om mijn wissel, maar wel in mezelf. De coach wees me erop dat ik me in zulke minder aantrekkelijke wedstrijden ook moet tonen. Vandaag speelde ik te wisselvallig. Daarom was ik niet tevreden met mijn wedstrijd en was ik ontgoocheld”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in