‘Transfer Mera helemaal rond, verdediger speelt al mee met nieuw team’

0

De kans is klein dat German Mera straks nog voetballer is bij KV Mechelen. Malinwa heeft immers een akkoord met het Colombiaanse Atlético Junior en ook de verdediger is eruit met de club. Meer zelfs, volgens Gazet van Antwerpen speelde hij zelfs al een oefenwedstrijd mee.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’!

Dat German Mera een held is in het Mechelse, hoeft geen betoog. Het was de Colombiaan die met een rake kopbal Malinwa op voorsprong bracht in de bekerfinale en zo de maker werd van het winnende doelpunt. Maar met Mechelen Europa in gaan, dat zit er niet meer in.

Wilde hij weg of niet? Dat is een vraag die nooit beantwoord zal worden, maar German Mera is wel vertrokken naar Atlético Junior. Hij legde er medische testen af en ondertekende een driejarig contract. KV Mechelen krijgt 600.000 euro voor de 29-jarige verdediger.

Oefenmatch met Atlético Junior

Gisteren debuteerde hij voor zijn nieuwe ploeg in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Union Magdalena. Normaliter speelt Mera zaterdag zijn eerste wedstrijd met inzet tegen Deportes Tolima. Tegen dan zal Malinwa zijn bekerheld wel hebben uitgezwaaid, want tot op heden is de transfer nog niet officieel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in