Dit bracht Transfer Deadline Day: ‘Geoffke’ dan toch naar KV Mechelen!

0
Geoffry Hairemans KV Mechelen voorstelling Twitter

Klokslag middernacht, drie september 00.00. De transfermarkt is gesloten. De laatste deals werden gisteren nog uitgewerkt. En dat het een drukke dag was! Hier leest u wat er allemaal is gebeurd bij KV Mechelen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Inkomend

KV Mechelen wilde op de laatste dag van de transfermarkt nog uitpakken met één inkomende transfer. De naam: Geoffry Hairemans. De speler van Antwerp wilde graag vertrekken door een gebrek aan speeltijd. KV Kortrijk en KV Mechelen werden eerder genoemd, maar op Transfer Deadline Day was het toch vooral Malinwa dat de forcing voerde.

Het bood ‘s morgens al een bod aan bij Antwerp om hem los te weken, maar naarmate de uren vorderden, kwam er geen schot in de zaak. De speler legde zijn medische en fysieke testen af hij onderhandelde met KV Mechelen. De gesprekken met Antwerp, dat ging later wel komen. Te meer omdat de speler ook al aangaf te willen vertrekken.

Maar toen er om 17.30 uur nog steeds geen positief signaal vanuit Deurne-Noord kwam, ging Geoffry Hairemans zich even moeien. Hij sprak met het bestuur, vroeg een transfer en uiteindelijk was alles luttele minuten voor het einde van Transfer Deadline Day afgerond. Eind goed al goed. Het is de enige versterking van Malinwa op deze hectische dag.

Uitgaand

Uitgaand is er minder nieuws te rapen. Mamadou Bagayoko en Milan Savic mochten nog vertrekken bij Malinwa, maar voor geen van de twee spelers was er concrete interesse. Na de sterke Africa Cup leek er wat interesse voor de Ivoriaanse rechtsachter, maar ook dat verwaterde.

Ook voor Milan Savic, flankaanvaller bij de beloften, was een uitleenbeurt een optie. Maar ook voor de Serviër was er geen interesse. Beiden blijven dan ook bij KV Mechelen en kan, wanneer ze dat zelf willen, hun contract in onderling overleg opzeggen.

Het gekste gerucht van de dag was dat Club Brugge ruim 750.000 euro wilde neertellen voor Igor De Camargo. De spits, die afgelopen weekend zijn derde doelpunt van het seizoen maakte, werd in Brugge gezien als mogelijk alternatief voor Mbaye Diagne, indiende die niet zou komen.. KV Mechelen wilde echter niet eens onderhandelen: géén transfer voor De Camargo. Niet dat hij daar wakker van zal liggen, maar toch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in