Ticketverkoop van KV Mechelen voor bekerfinale start volgende maand

0
KV Mechelen finale Beker Heizel Croky Cup ticketverkoop
Bron: kvmechelen.be

KV Mechelen heeft bekend gemaakt hoe de ticketverkoop voor de finale van de Beker van België geregeld zal worden. Tickets zijn te koop vanaf 19 maart. Abonnees krijgen voorrang, maar ook wie dit seizoen geen abonnement heeft, kan erbij zijn op 1 mei in de Heizel.

De bekerfinale staat bij iedereen die Malinwa in het hart draagt al lang met rood (en geel) aangestipt in zijn agenda. KV Mechelen krijgt zo’n 21.000 tickets ter beschikking, maar de vraag overstijgt uiteraard het aanbod. Daarom heeft de club een regeling uitgewerkt zodat de echte fans zeker de historische bekerfinale op 1 mei 2019 kunnen bijwonen.

Krijg nu tot €200 bonus om in te zetten op bekerwinst voor KV Mechelen!

19.000 tickets voor trouwe supporters

De club reserveert 19.000 tickets voor zijn trouwe supporters die zo allemaal de garantie hebben dat ze een ticket kunnen kopen als ze dat willen. Iedereen met een abonnement van KV Mechelen voor het seizoen 2018 – 2019, kan uiteraard genieten van die voorrangsregel.

Wie nu nog geen abonnement heeft, maar zich engageert om volgend seizoen wel één aan te schaffen, mag ook naar de Heizel. Om daarvan gebruik te maken, moet je op de website van KV Mechelen een voucher aanschaffen.

Daarnaast krijgen ook leden van ‘Members 25’, busclubs, businessabonnees, spelers, staf, medewerkers, jeugd-, dames en G-teamspelers, Harmonie en andere medewerkers voorrang.

Vanaf 19 maart om 9 uur

De voorbehouden verkoop start op dinsdag 19 maart om 9 uur en loopt tot en met 1 april. Tickets kunnen gekocht worden in de Ticketshop in het AFAS Stadion/Achter De Kazerne of online via een speciale website. Meer informatie over de voorwaarden van de ticketverkoop voor de bekerfinale vind je hier.

Het is zover! 🎟🏆 #wegaanmetznallenAlles wat je moet weten over de ticketverkoop voor de bekerfinale🎫 Voorbehouden verkoop van 19 maart tot en met 1 april👉http://www.wegaanmetznallen.be/tickets/

Geplaatst door KV Mechelen op Dinsdag 19 februari 2019

Vrije verkoop voor bekerfinale vanaf 7 april

Er zijn ook 2.000 tickets met een dinerformule beschikbaar voor businesspartners van KV Mechelen. Op zondag 7 april tenslotte begint de vrije verkoop van tickets die tijdens de voorrangsperiode niet verkocht zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in