Thoelen: “Geluk? Daarvan moet je profiteren”

0
Yannick Thoelen KV Mechelen close
Yannick Thoelen (Bron: YouTube KV Mechelen)

Malinwa heeft er drie punten kunnen bij schrijven, met dank ook aan een uitstekende prestatie van Yannick Thoelen. De doelman van KV Mechelen haalde uit met enkele broodnodige reddingen en zag zijn team aan de overkant de overwinning veilig stellen. “Ik mag spreken van een goeie wedstrijd”, vertelde hij in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“In het begin van de wedstrijd zat er vooral weinig rust in ons spel”, opende Yannick Thoelen. “Al waren er langs beide kanten toch wel een aantal gevaarlijke kansen. Daarna namen we wel de bovenhand en kregen we de betere kansen. De openingsgoal viel op een ideaal moment, dat geeft een goed gevoel tijdens de rust.”

Maar na de pauze slikte KV Mechelen al snel de gelijkmaker. “ik ben niet zeker of ik daar echt goed sta, maar ik mag wel spreken van een goeie wedstrijd”, klonk het nog bij de goalie. “Het is natuurlijk ook de verdienste van de verdedigers voor mij. Je ziet dat iedereen zich ervoor wil gooien en er alles aan wil doen om te winnen.”

“Kenden wat geluk”

“Daarna herpakken we ons opnieuw en nemen we de wedstrijd weer in hand. We hebben ons teruggevochten in de wedstrijd, dat is een van onze grootste kwaliteiten. Gelukkig komen we op voorsprong. Bij dat doelpunt kenden we wel wat geluk. Maar daar moet je nog altijd van profiteren.”

“Als de 2-2 nog was gevallen, dan werd het pompen of verzuipen. Maar die viel niet en het derde doelpunt was dan weer gewoon goed uitgespeeld. Verder hebben we niet veel weggegeven, behalve een paar kansen”, besloot de doelman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in