Swinkels keerde terug naar het Kiel: “Volgende week het vervolg”

0
Arjan Swinkels KV Mechelen

Arjan Swinkels koos in juni voor een nieuw avontuur bij KV Mechelen. De Nederlandse krullenbol was voordien actief op het Kiel, waar hij tot twee keer toe tot Manneke van het Jaar werd verkozen. Maar speciaal was het niet echt. Ook de score niet: 0-0.

Op de website van de club komt Swinkels nog even terug op vorige week, toen het de titel in Lommel liet liggen. “Vorige week was het echt zuur dat we het nog uit handen hebben gegeven. Na een vrije dag hebben we de focus op vandaag (zaterdag, red.) gelegd en dat is ons goed gelukt.”

Scoren zat er echter niet in, voor geen van de twee ploegen. “Ik verwacht volgende week gewoon een vervolg op deze negentig minuten. Het wedstrijdverloop zal pas wijzigen volgens mij wanneer één van beide teams tot scoren komt. Details kunnen beslissend zijn.”

“In vol huis vol voor overwinning”

Malinwa kan het echter in eigen huis afmaken, maar weet wat het moet doen: niet rekenen en gewoon winnen. “In een vol huis moeten we vol voor die overwinning en de bijhorende promotie gaan”, liet de krullenbol nog noteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in