Swinkels twijfelt niet: “We praten over nieuw contract”

0
Arjan Swinkels KV Mechelen stadion

Arjan Swinkels praat met KV Mechelen over een nieuw contract. Dat bevestigt de verdediger op de Nederlandse televisie. En of de toekomst van de club nu in 1A of in 1B is, de 34-jarige ancien wil graag blijven: “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin”, zei hij.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

“Het verhaal van KV Mechelen? Sportief liep het fantastisch: we promoveerden en wonnen als tweedeklasser de beker van België“, opende Arjan Swinkels. “Op organisatorisch vlak liep het iets minder.” Waarop de presentator vertelde over de mogelijke matchfixing van KV Mechelen.

“Nieuw contract”

De eis van de bond is dat we in de Proximus League moeten blijven en dat we bijgevolg geen Europees voetbal spelen volgend seizoen. Of ik dan blijf? Ik ben momenteel aan het praten met de club over een nieuw contract. Ik heb het goed naar mijn zin, ik zou wel bij de club willen blijven.”

Arjan Swinkels kwam in april vorig jaar over van Beerschot-Wilrijk, waar hij twee keer tot Manneke van het Jaar werd verkozen. Hij tekende toen een contract voor één seizoen. De verdediger werkte zich meteen op tot steunpilaar centraal achteraan en was de veldspeler met de meeste speelminuten in de Proximus League.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in