Storm na oefen-nederlaag: “Dit is geen ramp”

0
Nikola Storm KV Mechelen voorstelling
Bron: kvmechelen.be

Een 3-0-nederlaag tegen een uitgeblust Lokeren, dat zag niemand aankomen. En ok, het is maar een oefenduel, toch rinkelen de alarmbellen in de verte. “In de volgende matchen moeten we ons niveau telkens opkrikken”, beseft Nikola Storm in Het Laatste Nieuws.

Verdien 3,5 keer je inzet als KV Mechelen de beker wint!

Nikola Storm speelde één helft en raakte de lat. “Jammer dat ik niet kon scoren”, vertelt hij. “Maar dat is nu niet echt belangrijk. Vooral minuten maken en fysiek in orde zijn primeert op dit moment. Ach, uit zo een oefenduels kan je ook weinig conclusies trekken”, klinkt het nog.

“Telkens niveau opkrikken”

“Deze nederlaag is geen ramp. We zijn nog volop aan het opbouwen. Bij ons kregen veel jonge gasten hun kans, terwijl Lokeren met hun sterkste ploeg speelde. De volgende oefenwedstrijden moeten we ons niveau telkens opkrikken en ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk weer scherp staan. Ik ben er zeker van dat de laatste oefenmatch, eveneens tegen Lokeren, al veel competitiever zal zijn.”

En een hoog niveau zal Malinwa moeten halen om de beker te winnen, want AA Gent speelt Play Off I. “We zullen scherp moeten zijn, maar schrik hebben we niet. In de beker hebben we ook tegen Antwerp gewonnen. Als je ziet hoeveel punten Gent intussen achter staat … Ik denk dat ze alles op de beker zullen zetten, maar dat doen wij ook.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in