‘Mister Malinwa’ Seth De Witte verlaat KV Mechelen

0
Seth De Witte KV Mechelen close

Seth De Witte verlaat KV Mechelen aan het einde van dit seizoen. De middenvelder tekent geen nieuw contract meer bij Malinwa. Dat weet Gazet Van Antwerpen, de club bevestigt normaal later vandaag het nieuws. Na negen jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen De Witte en geel-rood.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

Negen jaar. Langer mocht het niet duren van KV Mechelen. De heerschappij van Seth De Witte op het Mechelse middenveld komt zo tot een einde. Een vertrek door de grote poort, maar het zal eerder een vertrek met een zure nasmaak zijn.

Na lang aandringen van De Witte deed Malinwa hem onlangs een nieuw voorstel, maar aan sterk verminderde financiële voorwaarden. Pogingen om de kloof tussen de twee te verkleinen liepen uit op niets. Daardoor werd beslist de onderhandelingen definitief stop te zetten.

De Witte: 237 wedstrijden, 26 doelpunten

Negen seizoenen verdedigde Seth De Witte de geel-rode kleuren van KV Mechelen, waarvan vijf jaar als kapitein. In 2010 kwam hij over van grote rivaal Lierse en hij speelde 237 officiële wedstrijden. Daarin kwam hij 26 keer tot scoren. Zijn laatste wapenfeit is de bekerwinst van Malinwa, waar hij basisspeler was in de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in