RWDM last oefenduel af wegens te veel geblesseerden

0
Voetbalveld training Photo by Jason Leung on Unsplash

KV Mechelen oefende normaal gezien komende woensdag tegen RWDM, maar dat duel gaat niet door. De reden? De Brusselse ploeg kampt met een blessuregolf zo groot als Sint-Romboutstoren in Mechelen. Malinwa gaat niet op zoek naar een andere oefenpartner.

Verdien 3,5 keer je inzet als KV Mechelen de beker wint!

KV Mechelen begon The Road to the Heizel met een valse noot. Het verloor afgelopen woensdag tegen Lokeren met 3-0. De eerstvolgende tegenstander zou RWDM Molenbeek worden, dat momenteel uitkomt in de eerste amateurklasse. Maar de Brusselse club last de wedstrijd nu af.

Geen andere oefenwedstrijd

“Gezien het groot aantal gekwetste spelers zijn wij genoodzaakt de vriendschappelijke wedstrijd tegen KV Mechelen uit te stellen naar een latere datum”, klinkt het op de Facebookpagina van de Brusselse club. Malinwa laat in haar communicatie weten dat er géén ander oefenduel in de plaats gaat komen.

Eén dag later (komende donderdag) oefent KV Mechelen tegen THES Sport, ex-ploeg van Wouter Vrancken en Jan Boden (videoanalist). Beiden worden dan in de bloemetjes gezet nadat het KV Mechelen de promotie bezorgde tegen Beerschot-Wilrijk.

RWDM – KV Mechelen : cancelledSuite à une véritable hécatombe de joueurs blessés, nous nous voyons malheureusement…

Geplaatst door RWDM 47 – Officiel op Vrijdag 12 april 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in