Rentree voor Engvall: “Blij om terug op het veld te staan”

0
Gustav Engvall interview TV4
Gustav Engvall (Bron: TV4 Sport)

Gustav Engvall zal de wedstrijd tegen Zulte Waregem niet snel vergeten, de Zweed vierde zijn rentree na maanden blessureleed nadat hij een doelpunt op zijn knieën vierde. De spits kon echter geen verschil maken en ging mee de boot in: “Het is zonde dat we niet konden winnen.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Bij de rust maakte Gustav Engvall zich op en bij de elf spelers die buiten kwamen bleef hij aan de zijlijn staan. De vierde scheids stak het bordje de lucht in: out Dante Vanzeir, in Gustav Engvall. De handen gingen op elkaar, maar ook hij kon de nederlaag niet voorkomen.

“Ik was blij om terug op het veld te staan voor eigen volk na enkele moeilijke maanden”, vertelde de Zweed na de wedstrijd op de website van de club. “Natuurlijk is het zonde dat we niet konden winnen, het was vandaag niet goed genoeg.”

“Niet dramatiseren”

“We begonnen niet goed aan de wedstrijd en konden dat niet meer rechttrekken. Zelf had ik de gelijkmaker aan de voet, maar de paal besliste er anders over”, sprak hij over zijn momentje halfweg de tweede helft. “Volgende keer is het paal binnen.”

“We moeten deze wedstrijd ook niet dramatiseren. Nu moeten we focussen op de match vrijdag tegen Antwerp en zorgen dat we dan beter doen”, besloot de spits.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in