Peyre over strafschopfase: “Rechtvaardig dat die gemist werd”

0
Thibaut Peyre KV Mechelen oefenmatch
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Thibaut Peyre beleeft hoogdagen in Mechelen, ook al speelde hij in het verleden nog voor Moeskroen. De verdediger kon echter niet voorkomen dat de Henegouwers in de slotfase nog op gelijke hoogte kwamen. “We moeten gewoon volwassener spelen en de derde treffer maken”, vertelt de Fransman op de website van de club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Thibaut Peyre lag al snel aan de basis van een vroege fase waarin Moeskroen op voorsprong kon komen. Hij tackelde een speler van de Henegouwers onderuit en veroorzaakte zo een strafschop. “Maar het was er geen”, klonk het na de match. “Ik raak de bal. Het is rechtvaardig dat die gemist werd.”

“Het is belangrijk dat we thuis de drie punten pakken in zulke matchen, maar vandaag hebben we dat nagelaten. Eigenlijk moeten we gewoon volwassener spelen en de derde treffer maken. De laatste twintig minuten kwamen ze meer en meer opzetten, zonder echt grote kansen te krijgen.”

Gebless

“In de toegevoegde tijd viel die gelijkmaker toch en dat is natuurlijk pijnlijk. Tijdens de interlandbreak kunnen we de batterijen terug opladen en kunnen de geblesseerde jongens werken aan hun terugkeer. Binnen twee weken doen we er weer alles aan om de drie punten te pakken”, besloot de verdediger. Na de interlandbreak trekt de Mechelse karavaan richting Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in