VIDEO: ‘Paraguayaanse verdediger op weg naar KV’

0
Miguel Jacquet Nacional training

KV Mechelen en Nacional hebben volgens Paraguayaanse pers een akkoord over Miguel Jacquet, een centrale verdediger. De 24-jarige Paraguayaan weet dat immers ook en kijkt vooruit om de stap naar Europa te zetten. Hij speelt al sinds 2014 onafgebroken bij Nacional.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

De Paraguayaanse pers is er zeker van: de volgende club van Miguel Jacquet wordt KV Mechelen. Beide clubs hebben een akkoord en ook met de centrale verdediger wordt eerstdaags een akkoord verwacht. “Het zou leuk zijn om de stap naar Europa te zetten”, vertelde hij.

Jacquet heeft een marktwaarde van 200.000 euro, maar verwacht wordt dat Malinwa daar nog wat heeft van kunnen afbieden. De verdediger kijkt zelf uit naar een stapje hogerop en ziet Europa wel zitten. Tot dusver bleef hij dicht bij eigen huis bij Nacional, waar hij ook de jeugdreeksen doorliep.

Beenharde centrale verdediger

Wie is Miguel Jacquet? Volgens de filmpjes die op het internet te vinden zijn is hij een beenharde centrale verdediger die ook met het hoofd gevaarlijk is. Ons doet hij denken aan German Mera, die andere Zuid-Amerikaanse verdediger bij Malinwa. Benieuwd wanneer hij effectief zijn contract tekent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in