Over ons

Wie zijn wij?

KVMechelenFans.be is een fansite over KV Mechelen. De website wordt onderhouden door fans van KV Mechelen en functioneert onafhankelijk van de club. De officiële website van KV Mechelen kan je vinden op https://www.kvmechelen.be/.

Wat doen wij?

KVMechelenFans.be brengt nieuws, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, analyses, opinies en veel meer. Daarbij is er ook ruimte voor bezoekers om onder artikels te reageren en te discussiëren. Op die manier willen we fans van KV Mechelen samenbrengen om hun mening te delen over alles wat met hun favoriete club te maken heeft.

Waarom bestaan wij?

Bij KVMechelenFans.be willen wij supporters een stem geven die onafhankelijk is van de club en van andere media. Wij merken dat veel supporters nergens terecht kunnen met hun mening of bedenkingen over hun ploeg. Algemene voetbalsites geven geen ruimte aan specifieke opinies of gedetailleerd nieuws en discussies op sociale media bereiken maar een beperkte groep fans.

Bij KVMechelenFans.be zijn fans van Malinwa vrij om hun mening te geven. Wij hopen dat zij zich bij ons wel gehoord en gesteund voelen. Veel spelers en andere mensen binnen de club volgen KV Mechelen Fans via onze website en onze sociale media. Wij hopen dan ook iedereen die zich verbonden voelt met KV Mechelen te inspireren en samen te brengen.