Kaya: “Waren efficiënter”

0
Onur Kaya KV Mechelen
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Een heerlijk doelpunt van Onur Kaya bracht KV Mechelen op slag van rust op voorsprong. Het was een doelpunt dat Malinwa nodig had op dat moment, want het liep lang niet zoals het moest. “De wedstrijd kon beide kanten op”, zag ook aanvoerder Onur Kaya.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Even recapituleren: vlak voor de rust en een hoekschop voor de thuisploeg. Die ketst af en razendsnel gaat het naar de overkant. Jordi Vanlerberghe zwiepte de bal voor de goal en aan de tweede paal stond Onur Kaya om er 0-1 van te maken. De Mechelse kapitein nam het voortouw.

“Waasland-Beveren is een lastige ploeg om tegen te spelen”, erkende hij bij Sporza. “De wedstrijd kon beide kanten op en met hun nieuwe trainer zijn ze goed bezig. Gelukkig voor ons is het 1-3 geworden. We waren efficiënter en we scoorden op de goeie momenten.”

“Invallers bedanken”

Bovendien hebben ook de invallers een bepalende rol in een aantal doelpunten. Zo stuurde Clément Tainmont de bal naar William Togui om de wedstrijd helemaal te beslissen. “Wij spelen met achttien, twintig of zelfs vijfentwintig spelers. We mogen de invallers ook bedanken.”

En nu mikken op Play Off I? “We spelen de komende week twee keer thuis (tegen Sint Truiden en tegen Charleroi, red.). Als we daar het maximum in pakken, wie weet waar we dan staan”, vroeg de Mechelse kapitein zich af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in