OFFICIEEL: Malinwa heeft felbegeerde Hairemans te pakken

0
Geoffry-Hairemans-Royal-Antwerp-RAFC

Het is in allerlaatste instantie dan toch gelukt: Geoffry Hairemans vervolgt zijn carrière Achter de Kazerne. Het jeugdproduct van Antwerp én de man die The Great Old richting promotiefinales trapte in 2017 zette in Mechelen een handtekening onder een driejarig contract met optie op een vierde seizoen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Dagen, weken, maanden. Geoffry Hairemans en KV Mechelen, het stond in de sterren geschreven. Maar de flankaanvaller zou zijn Antwerp niet zomaar verlaten. Hij kreeg nog speelgelegenheid in de eerste wedstrijden van The Great Old, maar zei toen al: “Het is niet dat ik nu twee wedstrijden speel dat ik zeker blijf.”

Met de Europese wedstrijden erbij, sloeg de rotatie van Laszlo Bölöni weer aan en kreeg de middenvelder, alweer, niet genoeg speelgelegenheid. Na de wedstrijd van Antwerp tegen Zulte Waregem was hij echter duidelijk in zijn interview. “Ik hoop dat de clubs eruit komen, Ik denk dat mijn tijd bij Antwerp erop zit.”

Enter KV Mechelen. Geel-rood hengelt al maanden achter de flankaanvaller, in juni werden de eerste lijntjes uitgegooid, maar toen wilde Hairemans zelf nog niet vertrekken. In juli kwam ook KV Kortrijk in het spel, maar finaal won Malinwa dan toch. Met een bod dat, ten opzichte van ‘s ochtends, nog flink verbeterde.

Nummer 7

Hairemans tekende in Mechelen een driejarig contract met optie op een bijkomend seizoen. Hij erft het rugnummer zeven van Tim Matthys, die onlangs zijn schoenen aan de haak hing. “Dat is een nummer dat niet voor iedereen is weggelegd. Draag er zorg voor en veel succes”, aldus de vorige nummer zeven in een schitterend filmpje.

“Als er één team is …”

Malinwa knipoogde ook naar Antwerp bij de aankondiging. “Hij heeft de weg naar ‘de parking’ op tijd gevonden”, klonk het. Hairemans zelf was uitermate tevreden met de overgang. “Als er één team is waar ik mezelf nog zag voetballen, dan was dat KV Mechelen wel”, zegt hij nog op de website van de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in