OFFICIEEL: KV Mechelen plukt trainer weg bij ASV Geel

0
Bart Janssens KV Mechelen
Bart Janssens (Bron: kvmechelen.be)

Vier op zes bij ASV Geel, maar Bart Janssens ruilt de tweede amateurliga voor een avontuur bij KV Mechelen. Dat maakte geel-rood dinsdagmiddag bekend. “Wij wensen Bart Janssens heel veel succes met deze nieuwe uitdaging en bedanken hem voor zijn professionaliteit en expertise”, staat te lezen op de website van ASV Geel.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Twee weken na het vertrek van Fred Vanderbiest bij KV Mechelen heeft Malinwa een nieuwe assistent-coach: Bart Janssens. De coach van ASV Geel bereikte dinsdag een akkoord met Malinwa omtrent een overgang. Gisteren zaten beide partijen rond tafel.

Bij ASV Geel zagen ze dit weekend de bui al hangen. De coach ging uitbundig de zege tegen Cappellen meevieren en in de bestuurskamer zaten ze niet stil. “We willen hem niet tegenhouden. Wat ben je met een coach die je hier houdt”, klonk het toen.

Maandag zaten zowel KV Mechelen als ASV Geel rond de tafel. En dinsdag kwam er dan witte rook uit de schoorsteen bij Malinwa. Bart Janssens maakt meteen de overstap en zette in de namiddagtraining voor het eerst voet aan de Mechelse bodem.

“We willen bij deze Bart Janssens van harte danken voor zijn professionaliteit en expertise en wensen hem heel veel succes toe met deze nieuwe uitdaging”, staat te lezen op de website van ASV Geel. “In de overeenkomst werd ook afgesproken dat beide clubs in de toekomst intensief gaan samenwerken op vlak van de jeugd”, klonk het nog.

Wellicht wordt er in de zomer een oefenwedstrijd gespeeld.

Welkom Bart Janssens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in