OFFICIEEL: KV Mechelen neemt afscheid van bekerheld Mera

0

Het is officieel: German Mera verlaat KV Mechelen na anderhalf seizoen. Het aanbod van Atlético Junior bleek te hoog om te laten liggen. De verdediger zal nooit worden vergeten na het doelpunt in de bekerfinale dat uiteindelijk de winnende treffer zou worden. “Voor mij was dat een heel emotioneel moment”, klinkt het in een afscheidsvideo.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

German Mera en KV Mechelen, het huwelijk is afgelopen. Nochtans wilde de verdediger niet meteen vertrekken, maar het aanbod uit Colombia was te mooi om links te laten liggen.

“We hadden hem er graag bij gehouden”, vertelt de sportieve cel van Malinwa op de website van de club. “Hij heeft een ongelooflijk stukje geschiedenis geschreven en daarvoor willen we hem bedanken.”

Bekerfinale

Bij een 1-1-stand in de bekerfinale ging Nikola Storm achter de bal staan. Hij gooide het leer voor doel en aan de tweede paal kopte German Mera de bal tegen de touwen, een doelpunt dat op ieder Kakkers-geheugen gegrift staat en dat zal niet meer worden gewist.

“Dat was een heel emotioneel moment”, zegt Mera vandaag. “Dat ik al de supporters zo blij kon maken. Volgens mij zijn zij de beste fans die er zijn. Dat moment neem ik voor altijd mee in mijn hart. Mijn verhuis naar Colombia? In het leven moet je nu eenmaal beslissingen nemen, waarbij je ook naar je familie moet kijken.”

“KV Mechelen voor altijd in mijn hart”

“Ik hoop dat ik KV Mechelen nog lang zal kunnen blijven volgen vanuit Colombia. We blijven elkaar zeker op de hoogte houden, we sturen nog berichtjes. Ik hoop dat ik nog veel doelpunten van jullie mag zien passeren”, wenst Mera.

“Ik ben de club zeer dankbaar, ik heb hier een geweldig anderhalf jaar gehad. Ik wil de fans nog eens bedanken voor hun energie. Bedankt ook aan de spelers en de staf om mij te helpen groeien als mens en als voetballer. Jullie zitten voor altijd in mijn hart”, besluit hij.

Mera neemt afscheid van KV Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in