Mist Yannick Thoelen match tegen Cercle?

0

Yannick Thoelen kent zijn straf. Zij het voorwaardelijk, want KV Mechelen kan nog steeds in beroep gaan. De doelman mist, hoogstwaarschijnlijk, het treffen met Cercle Brugge volgende week zaterdag. Een nieuwe kans voor Sofiane Bouzian?

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Afgelopen vrijdag, vlak voor de rust. Francis Amuzu werd de diepte in gestuurd. Yannick Thoelen stond redelijk dicht bij zijn eigen zestien en kwam uit. Hij haalde de doorgebroken speler neer en kreeg van scheidsrechter Lawrence Visser de rode kaart en moest gaan douchen.

Sofiane Bouzian was de vervanger en deed zijn taak naar behoren. Maandag kwam het Bondsparket dan met een minnelijke schikking: één wedstrijd schorsing, die in gaat vanaf woensdag en een bijhorende geldboete van duizend euro.

KV Mechelen in beroep

KV Mechelen en Yannick Thoelen gaan echter in beroep tegen het schorsingsvoorstel van het Bondsparket. Zij vinden de uitsluiting voldoende. Daardoor mogen club én speler morgen (dinsdag) voor de Geschillencommissie komen.

De kans bestaat natuurlijk ook dat daar een zwaardere sanctie wordt uitgesproken. Ene Kris Wagner voert daar namelijk het hoge woord …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in