‘German Mera verlaat KV Mechelen voor thuisland’

0
German Mera KV Mechelen Bekerfinale juichen
German Mera viert de winning goal in de finale van de Beker van België

KV Mechelen verliest met German Mera (29) een ervaren sterkhouder. De sterke Colombiaanse verdediger legt volgens lokale media binnenkort medische testen af bij Junior, de absolute topclub uit zijn thuisland.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

German Mera speelde anderhalf seizoen bij Malinwa. De club haalde hem begin 2018 bij Club Brugge, waar hij zich nooit kon doorzetten. De transfersom van om en bij het 1 miljoen euro is nog steeds een record voor de club. Mera tekende bij KV Mechelen een contract tot het einde van volgend seizoen.

Bij KV begon Mera meer en meer zijn draai te vinden met als absolute hoogtepunt zijn winnende doelpunt in de gewonnen bekerfinale op de Heizel tegen AA Gent op 1 mei 2019.

Medische testen bij Junior

Maar trekt de 29-jarige Colombiaan dus de deur achter zicht toe en keert hij terug naar zijn thuisland. Er ligt voor hem een contract klaar bij Club Deportivo Popular Junior F.C. S.A., zoals de topclub voluit heet.

Mera zou op dit moment op weg zijn naar thuisland om er medische testen af te leggen bij zijn nieuwe club. Die transferperikelen verklaren meteen ook zijn afwezigheid op de oefenwedstrijd van Malinwa tegen GR Katelijne. Over de transfersom dat Junior zal betalen aan KV Mechelen is niet geweten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in