Mera mag vertrekken, maar wil niet weg

0

Er zit een kink in de kabel tussen German Mera, de Colombiaan die Malinwa richting bekerwinst kopte in Brussel, en KV Mechelen. De reden? Niet zomaar een contractverlenging, wel een transfer die er mogelijk zit aan te komen. “Maar ik wil niet vertrekken, de club wil me verkopen”, zegt Mera nu in Gazet van Antwerpen.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

Enkele Colombiaanse media waren ervan overtuigd: German Mera was op weg naar zijn thuisland. De vedette centraal achterin zou naar Atlético Junior kunnen. Later deze week zou hij medische testen gaan afleggen. Maar het dossier zit nog lang niet in een eindfase, weet Gazet van Antwerpen.

Sportief directeur Stefaan Vanroy verklaarde dat Mera zelf om een transfer vroeg. Hij zou weer dichter in zijn omgeving willen wonen en zo in zijn moedertaal kunnen voetballen.

“KV Mechelen wil me verkopen”

Dat is echter niet wat de Colombiaan en zijn entourage laten weten. “Of ik weg wil? Nee, de club wil me verkopen. Dat is iets totaal anders”, geeft Mera zijn versie van de feiten. “Ik train gewoon mee met het team en concentreer me op de voorbereiding met KV.”

German Mera zou normaliter vandaag ook aan de aftrap komen in de oefenwedstrijd tegen Eppegem. Sowieso blijft het een vreemd verhaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in