Nu al meer dan 5000 abonnementen verkocht: “Cijfers liggen in dezelfde lijn als vorig jaar”

0
Fans KV Mechelen fans AFAS Achter de Kazerne

Ook al hangt het zwaard van Damochles boven het hoofd van de club, KV Mechelen gaat uit van de Jupiler Pro League en verkoopt nu al abonnementen. Meer zelfs, de telefoon stond gisteren roodgloeiend, want maar liefst 1000 abonnementen gingen gisteren over de toonbank. Hoezo, deze club is dood?

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot 200 euro cadeau!

Vlak na het uitbreken van Operatie Propere Handen kwamen wij iemand tegen die ons zei: Malinwa is dood. Ja, tarara. Winst in de Proximus League én bekerwinst. Meer zelfs, de abonnementenverkoop voor volgend seizoen loopt al volop én de cijfers liggen in dezelfde lijn als vorig jaar.

“KV Mechelen heeft trouwe fans”

“Woensdag was onze drukste dag ooit, met bijna duizend verkochte abonnementen in één dag”, klinkt Steven Tuyls, medewerker van de ticketing in Gazet Van Antwerpen. “Mensen stellen zich natuurlijk wel vragen, maar het houdt hen niet tegen om hun abonnement te verlengen. KV heeft nu eenmaal een trouw publiek.” Nu al zijn er ruim vijfduizend abonnees over de toonbank gegaan.

Dat zagen we ook vorig seizoen al, toen het abonnementenrecord werd gebroken. “We gaan ervan uit dat we volgend seizoen in 1A zullen starten, dat is op dit moment de enige echte realiteit.” Mocht de club toch in 1B moeten uitkomen, dan gelden de tarieven van vorig seizoen. “Wie een abonnement heeft gekocht, krijgt het verschil terugbetaald”, staat nog te lezen op de website van de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in