Mechelse beloften danken Vanzeir tegen Genk

0

De Mechelse beloften zijn gisteren aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Op het veld van Racing Genk voetbalde Malinwa een dubbele achterstand weg, maar kon het een voorsprong niet vasthouden. Eindstand: 3-3. De nul is daarmee ook meteen weg.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Steve Van Tongelen kon voor de match tegen RC Genk rekenen op een aantal jongens die al enkele weken aan het meetrainen zijn met de A-kern. Onder andere Alec Van Hoorenbeeck, Trova Boni, Mo Zeroual en Arno Van Keilegom kregen speelminuten. Ook Dante Vanzeir maakte speelminuten, net als Laurent Lemoine, die terugkeert uit blessure.

Maar de thuisploeg was te sterk in de eerste helft en versloeg doelman Arno Valkenaers tot twee keer. Een eerste keer gebeurde dat door eigen speler Trova Boni, een tweede keer door Adriano Bertaccini. Een 2-0-achterstand was het gevolg voor de troepen van Steve Van Tongelen.

Dante Vanzeir in tweede helft

Wat er gebeurde tijdens de rust, weten we niet. Maar wat een verschil was de tweede helft. Plots ging het van 2-0 naar 2-2 op een kwartiertje tijd. Dante Vanzeir maakte het verschil. En de Racing Genk-huurling was nog niet klaar.

Even later stuurde hij Mo Zeroual het straatje in en de jonge flankaanvaller trapte de 2-3 voorbij de Genkse doelman. Uiteindelijk was het opnieuw Bertaccini die een gelijkspel afdwong voor Racing Genk. Zo hebben beide ploegen een punt. Komende maandag komt KV Mechelen uit tegen RSC Anderlecht op de jeugdvelden van Malinwa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in