KV Mechelen krijgt 2.448 tickets voor match in Lommel

0
Lommel SK KV Mechelen aankondiging

De laatste wedstrijd van de tweede periode is op papier een uitwedstrijd tegen Lommel SK, maar in de praktijk zal het voor KV Mechelen eerder als een thuiswedstrijd voelen. De Limburgers stellen namelijk de 2.448 zitplaatsen achter beide doelen ter beschikking voor de fans van Malinwa.

Wint KV Mechelen tegen Lommel SK?

REGISTREER NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT €200 bonus!

In Eerste Klasse B zit de tweede periode er bijna op. Zondag 3 maart om 16 uur staat de laatste speeldag op het programma. KV Mechelen moet op bezoek bij Lommel SK.

Om de periodetitel nog te pakken heeft KVM, na de nederlaag tegen Union (0-5), echter de hulp nodig van Oud-Heverlee Leuven. Zij ontvangen namelijk KFCO Beerschot Wilrijk dat één punt meer heeft dan Mechelen in de stand. Als Beerschot Wilrijk punten laat liggen, kan Malinwa na de eerste ook de tweede periodetitel pakken en is het bijgevolg ook zeker van promotie naar de Jupiler Pro League.

Steun Malinwa in Lommel!

Wouter Vrancken en zijn spelers kunnen in Lommel dus alle steun gebruiken en daartoe krijgen ze ook de mogelijkheid. De thuisploeg stelt namelijk maar liefst 2.448 tickets ter beschikking voor de bezoekende ploeg. De fans van KV Mechelen zullen de tribunes achter beide doelen innemen.

We hebben zowat 2.400 tickets voor de bezoekersvakken in Lommel. Alle ticketinfo 👇

Geplaatst door KV Mechelen op Maandag 25 februari 2019

Tickets kosten 20 euro voor volwassenen en zijn gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar. De ticketverkoop start op donderdag 28 februari voor iedereen die voorrang heeft en op 1 maart voor de rest. Hier vind je meer informatie over tickets voor Lommel SK – KV Mechelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in