Mechelen is zijn aura kwijt: 0-0 versus Roeselare (video)

0
KSV Roeselare - KV Mechelen 0-0

KV Mechelen is er niet in geslaagd om te gaan winnen op Roeselare. Het bleef, ondanks een aantal goeie kansen, steken op een scoreloos gelijkspel. Tegelijk hadden de bezoekers geluk dat ook de thuisploeg niet bij machte was om te scoren.

Vormdipje

Met dezelfde elf als vorige week probeerde Wouter Vrancken voor een tien op tien te zorgen. De bezoekers kwamen snel aan het doel van Biebauw, maar de kopbal van De Camargo bleek te makkelijk te pakken voor de doelman van Roeselare. Een duidelijke handsbal (zie video) werd door de scheids niet opgemerkt, een penalty door de neus geboord.

Een schot van Camargo zoefde naast, Thibaut Van Acker testte de vuisten van Verrips en Aoulad vergat de bal tegen de touwen te trappen wanneer hij de Mechelse doelman had omspeeld. Een brilscore bij de rust, warm konden we echt niet worden van het geleverde spel door de twee ploegen.

Geen beterschap na rust

KV Mechelen probeerde in de tweede helft wat meer, maar uiteindelijk kwam Biebauw nauwelijks in de problemen. Een paar keer moest hij tussenkomen, maar tot wereldsaves werd hij niet gedwongen. De Camargo met een paar kopballetjes, telkens te zwak om een doelpunt te forceren.

Met Matthys in de ploeg liep het wat beter, Biebauw werd in de fout gedwongen, maar Gravenberch stond op de lijn om redding te brengen. Minuut 93 brak aan, nog één keer. De Camargo oog in oog met Biebauw, maar de 35-jarige ex-Rode Duivel plaatste de bal naast. Na negen opeenvolgende overwinningen verliest Malinwa voor het eerst punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in