Malinwa in beroep tegen sanctie Geschillencommissie

0
Rookbommen promotiefinale KV Mechelen - Beerschot Wilrijk
Bron: YouTube

De Geschillencommissie legde Malinwa vorige week een voorwaardelijke wedstrijd achter gesloten deuren op mét een geldboete van 5000 euro. De reden? Er werd pyrotechnisch materiaal gebruikt in de promotiefinale tegen Beerschot-Wilrijk.

Malinwa communiceerde toen dat het nadacht om in beroep te gaan tegen de beslissing. Er waren immers gegronde reden toe want de rookbommen waren toch paars getint en was er het verhaal van Gert Gysen, die op dat moment ook in de tribunes stond én zei dat er op geen enkel moment, op geen enkele manier een provocatie is geweest.

In beroep

De club is nu dus van plan om in beroep te gaan tegen die beslissing. Binnenkort wordt een nieuwe uitspraak gedaan, maar verwacht wordt dat Malinwa die wedstrijd achter gesloten deuren én de boete ziet kwijtgescholden worden. Althans, dat is onze hoop. Want, en dat is het frappante van heel de situatie, Beerschot-Wilrijk ging toen vrijuit …

Gisteren sijpelde al nieuws door via de clickbait-sites dat Beerschot-Wilrijk nu een wedstrijd achter gesloten deuren moet vrezen. Benieuwd dus wat er allemaal gaat gebeuren in de komende weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in