OFFICIEEL: Overbodige spits vindt onderdak in Eerste Amateur

0

Mathieu Cornet wordt een seizoen uitgeleend aan de eerste amateurclub RWDM. De aanvaller op overschot heeft zo weer kansen op speelminuten bij een club waar hij wel eens zou passen. Bij Malinwa moest hij de afgelopen weken meespelen met het B-elftal.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Verrassing op de eerste training van KV Mechelen. Mathieu Cornet, goed voor twee doelpunten in de beginfase van de Proximus League. De aanvaller verdween onder Wouter Vrancken echter helemaal uit beeld tot plots op de laatste speeldagen er toch weer beroep op werd gedaan.

Maar sinds deze zomer was alles anders voor Mathieu Cornet. De aanvaller was op overschot en was, na Igor De Camargo en William Togui pas derde keus. Na de komst van Dante Vanzeir zelfs vierde keus. Hij mocht dus meetrainen met de B-kern in afwachting van een transfer.

Uitleenbeurt aan RWDM

En die komt er nu, zij het tijdelijk. RWDM Molenbeek huurt de aanvaller voor één seizoen van KV Mechelen. Daar kan de spits aan speelminuten geraken en mogelijk zo toch nog een definitieve transfer versieren. De spits is nu op weg naar Racing Genk waar hij een oefenduel mee mag afwerken met zijn nieuwe club.

Succes Mathieu Cornet!

View this post on Instagram

Direction Genk avec mon nouveau club RWDM

A post shared by mathieu cornet (@math.24) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in