Malinwa traint eerste keer: “Iedereen focust op het voetbal”

0
KV Mechelen Team training
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

De medische en fysieke testen zijn voorbij, het echte werk is begonnen. Wouter Vrancken blies vanmorgen om tien uur weer verzamelen met zijn manschappen. En ondanks de onduidelijkheid over in welke reeks Malinwa straks uitkomt, heerste er een ontspannen sfeertje op het jeugdcomplex.

Het was meteen behoorlijk pittig wat Wouter Vrancken zijn manschappen voorlegde. Grote wedstrijdvormen en een duurloop. Puffen, zweten. Het hoorde er allemaal bij. De conditie wat opbouwen met wat komen gaat. “Welke reeks het ook wordt, op zich blijft de voorbereiding hetzelfde”, vertelde Vrancken aan Het Laatste Nieuws.

Cornet, Lemoine en Van Hoorenbeeck afwezig

“Wij gaan er nog altijd van uit dat we in de Jupiler Pro League zullen spelen. Ach, we hebben altijd met onze voeten in het heden gestaan, iedereen focust hier op het voetbal.” Toch waren er ook een aantal afwezigen. Mathieu Cornet bijvoorbeeld. Die mag vertrekken.

Laurent Lemoine herstelt nog na een operatie aan de adductoren en jongeling Alec Van Hoorenbeeck moest naar school een examen gaan afleggen. Zelfs Malinwa ontsnapt daar niet aan.

Van Damme apart

Joachim Van Damme was er ook nog niet bij. Hij werkte aparte oefeningen af bij de kinesist. De enige nieuwkomer zal Ahmed El Messaoudi zijn. De middenvelder keert terug na een uitleenbeurt aan het Nederlandse Fortuna Sittart en sluit pas maandag aan bij de groep.

Ook morgen en zondag wordt er getraind. De club geeft op de website nog aan dat de trainingen gewoon doorgaan op het jeugdcomplex van de club en dit om 10.00 uur. Vermoedelijk komen er heel wat fans op af om de helden opnieuw aan het werk te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in