Malinwa op stage in Garderen

0
KV Mechelen training (Achter de Kazerne de Hel van Malinwa)
Bron: Achter de Kazerne de Hel van Malinwa

Malinwa is deze voormiddag op stage vertrokken richting het Nederlandse Garderen. Daar wil de ploeg zich verder klaarstomen voor de Supercup en de competitiestart, die meteen zwaar oogt met wedstrijden tegen Racing Genk, Anderlecht en AA Gent in de eerste zeven speeldagen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Het was rond de klok van negen uur dat de bijna volledige spelerskern van KV Mechelen verzamelde om te vertrekken richting het Nederlandse Garderen. Enkel de geblesseerde Laurent Lemoine werkt in België verder aan zijn herstel. De andere geblesseerden, zoals een Joachim Van Damme, Jules Van Cleemput, Gustav Engvall of Nikola Storm, sluiten straks aan.

Oefenmatchen

En straks, dat is om 16.30 uur, wanneer er een namiddagtraining op het menu staat. De komende dagen staan er twee trainingen per dag op het menu, wellicht in combinatie met een ochtendloopje. Verder zijn er ook enkele teamactiviteiten gepland om de sfeer onder de spelers te bevorderen.

Oefenwedstrijden worden er ook afgewerkt in Garderen. Vrijdag ontvangt Malinwa er, achter gesloten deuren, RKC Waalwijk. Een dag later trekt geel-rood richting Langezwaag voor een wedstrijd tegen Heerenveen. Daarna komt KV terug richting België en werkt het nog een oefenmatch af tegen Roda alvorens klaar te zijn voor de Supercup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in