Malinwa is weer begonnen

0
KV Mechelen Team training
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Zonder te weten in welke afdeling KV Mechelen volgend seizoen zal uitkomen, zijn de voorbereidingen al gestart. Nog tot woensdag zullen er medische en fysieke testen plaatsvinden, vrijdag wacht de eerste veldtraining op Mechelse bodem.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

De vakantie is voorbij en ook een feestdag zat er niet in. Werken geblazen, zeker voor tien spelers. Trova Boni, Igor De Camargo, Alexander Corryn, Onur Kaya, Engvall, German Mera, Nikola Storm, Clément Tainmont, William Togui en Ahmed El Messaoudi waren de ‘gelukkigen’. De komende dagen mag de rest van de kern op bezoek komen.

Fysieke en medische testen

Zij krijgen een batterij aan testen voorgeschoteld. lactaattesten, een functionele screening van de spieren, een DXA scan, een hartscreening én een bezoek aan de tand- én oogoarts. Dat zijn de proeven die de jongens de komende dagen moeten ondergaan.

Ook vandaag (dinsdag) en woensdag zullen deze testen de hoofdmenu zijn. Donderdag krijgen de spelers een dagje vrij, waarna vrijdag de pees erop wordt gelegd. Wouter Vrancken ziet dan zijn manschappen terug voor het eerst sinds die eerste mei in Mechelen. Ook in het weekend wordt er getraind.

Oefenwedstrijd en stage

De eerste oefenwedstrijd staat gepland op 22 juni, waar het tegen Groen-Rood Katelijne zal opnemen. Daarna wordt er nog op stage gegaan in Garderen, waar ook Club Brugge onder Michel Preud’homme geregeld te gast was. Alles staat in het teken voor de competitiestart, in welke reeks die ook moge zijn. Eerst staat nog de Supercup op het menu, tegen Racing Genk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in