KV Mechelen oefent vanmiddag tegen Lokeren

0
Oefenmatchen KV Mechelen

De Road To The Heizel startte al op 1 april, maar vanmiddag oefent het voor het eerst. Tegenstander is degradant uit 1A Lokeren. De aftrap is voorzien rond 13.30 uur. Nadien volgen er nog vier wedstrijden, waarvan Lokeren nog één keer sparringspartner is.

Maar er is wat aan de hand. Malinwa communiceerde eerder dat de wedstrijd twee keer zestig minuten zou duren, maar volgens Gazet Van Antwerpen is dat verschoven naar één keer negentig minuten. Daardoor krijgen heel wat jongeren vanmiddag de kans. Zij speelden afgelopen maandag met de beloften één helft.

Licht geblesseerden

De reden dat er nog veel jongeren op het plein worden verwacht, is omdat er geen enkel risico wordt genomen met de licht geblesseerden. In de lappenmand liggen Van Damme, Engvall, Swinkels én Boni. Vermoedelijk zullen ze er volgende week tegen RWDM of THES Sport wél bij zijn.

De wedstrijd is, in tegenstelling tot de partij in Kortrijk later deze maand, toegankelijk voor supporters. Echter blijft alleen maar de hoofdtribune van het Daknamstadion open. De inkom is gratis, meldt de krant nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in