Lokeren te sterk voor Malinwa in eerste oefenwedstrijd

0
KV Mechelen Sporting Lokeren oefenwedstrijd Twitter
Twitter @kvmechelen

KV Mechelen is op de eerste oefenwedstrijd in The Road to the Heizel meteen de boot in gegaan bij degradant Sporting Lokeren. Wouter Vrancken liet iedereen spelen, onder het oog van AA Gent-coach Jess Thorup én 800 toeschouwers.

Personeelsproblemen bij KV Mechelen, want Joachim Van Damme, Arjan Swinkels en Gustav Engvall sukkelden met kleinigheden en ze werden gespaard. Ze keken toe. Verder koos Wouter Vrancken voor zijn type-elftal, opgevuld met youngsters die maandag een helft speelden.

Lokeren in tweede helft

Veel was er echter niet te beleven op Daknam. William Togui kwam een keer tot een schot, maar Davino Verhulst zat er nog tussen. Een schot van Nikola Storm streelde nog de lat.

In de tweede helft nam Lokeren het over. Met nog twintig minuten op de klok scoorde Knowledge Musona een eerste keer. Even later zou hij de score verdubbelen op aangeven van Skulason, niet veel later krulde Marecek de 3-0-eindstand binnen via de paal.

Nog wat werk op de plank voor Wouter Vrancken. Volgende week wordt er twee keer geoefend, tegen RWDM (17/04) en THES Sport (18/04).

KV Mechelen: Verrips (46’ Castro) – Peyre (64’ De Bie), Van Hoorenbeeck, Mera (80’Coveliers), Corryn (46’ Bijker) – De Witte (80’ Augustijns), Schoofs (64’ Bosiers) – Matthys (46’ Tainmont), Zeroual (64’ Van Keilegom), Storm (46’ Kaya) – Togui (46’ Cornet)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in