Lezersbrief: “Laag bij de grond”

0
Fans KV Mechelen fans AFAS Achter de Kazerne

Francis Vrancken pookte de boel nog een beetje op, twee dagen voor de belangrijkste match van het jaar. Hij vertelde onder andere dat Beerschot-Wilrijk zeker was van promotie én dat KV Mechelen zakte naar de eerste amateurklasse. Jeff Piscaer uit Zeebrugge kroop in zijn pen en schreef het volgende neer.

Registreer je nu, krijg tot 200 euro bonus en voorspel de wedstrijden van KV Mechelen!

“Het is echt laag bij de grond hoe de voorzitter van Beerschot probeert de finale te beïnvloeden en de spelers te manipuleren”, begint hij het verhaal. “Als een makelaar die bang is dat de waarde van zijn spelers daalt bij degradatie, daarom gesprekken voert met Beveren, dan is dat niet de schuld van KV Mechelen.”

Degradatie komt niemand ten goede

“Al de spelers speelden gewoon hun wedstrijd zonder dat er sprake was van enige omkoperij. Dat gebeurde vooral in een andere wedstrijd (verwijzend op Eupen – Moeskroen, red.).

Mensen op de bond zullen ook wel beseffen dat een degradatie niemand ten goede komt. Niet de club, niet de 20.000 supporters en niet de tientallen handelaars.”

“Blijven proberen, ratten!”

“Akkoord, als er geld mee gemoeid is en de wedstrijd vervalst is, maar dat was hier zeker niet het geval. Blijven proberen, ratten”, besloot hij. Vanmiddag staan KV Mechelen en Beerschot – Wilrijk tegenover elkaar in de terugwedstrijd van de promotiematchen. Op het Kiel eindigde het duel op 0-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in