Lemoine: “Er kan veel gebeuren, zeker in deze reeks”

0
Laurent Lemoine KV Mechelen
Foto: kvmechelen.be

KV Mechelen bereidt zich voor op het tweede deel van de competitie met doel: promoveren. De beker is een leuk extraatje en eentje waarin Laurent Lemoine wel zijn kansen krijgt. “Als voetballer wil je altijd meer spelen”, vertelt de zomeraanwinst vanuit Spanje.

492 speelminuten vergaarde Laurent Lemoine al dit seizoen. Vijf keer in de competitie en drie keer in de Beker van België. Te weinig, vindt de Belgisch-Braziliaanse verdediger. “Maar als voetballer wil je altijd meer spelen”, klinkt het voor de camera van KV.tv.

“Soms begrijp je de keuzes van de coach en soms niet. Het belangrijkste is om professioneel te blijven en hard te blijven werken zodat ik de week nadien wél speelkansen krijg”, zegt hij nog. En dat doet hij, want als hij niet geschorst was tegen Westerlo, stond hij wellicht rechtsachter.

Lemoine: “Geconcentreerd blijven”

“Ik hoop dat de toekomst er mooi uitziet”, blikt hij vooruit. “Op dit moment verdienen we het om kampioen te spelen, maar ik weet goed genoeg dat er na de winterstop veel zal gebeuren. Zeker in deze reeks.” Lemoine haalt het voorbeeld van Beerschot Wilrijk van vorig jaar aan.

“We hebben al ploegen gezien die in de eerste periode niet goed waren en in de tweede periode wel én omgekeerd. Niets is op voorhand gespeeld. Als we geconcentreerd blijven, denk ik dat we favoriet zijn voor de tweede periode”, besloot de Belgische-Braziliaan.

Stagedag 5: Laurent Lemoine

Laurent Lemoine, Braziliaanse roots in Mechelen ☀️

Geplaatst door KV Mechelen op Maandag 7 januari 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in